STRONG Nation™ is een kick-ass total-body workout.

Het is een superleuke, verslavende les waarvan je heel veel energie krijgt. De les is voor iedereen toegankelijk, omdat elke oefening op verschillende niveaus kan uitgevoerd worden.

STRONG Nation™ combineert lichaamsgewicht, spierconditionering, cardio en plyometrische trainingsbewegingen zoals high knees, burpees en jumping jacks die worden afgewisseld met isometrische bewegingen zoals lunges, squats en kickboxing. Dit alles is gesynchroniseerd met originele muziek die speciaal ontworpen is om bij elke beweging te passen, waardoor je de laatste rep haalt en misschien zelfs nog wel vijf meer. De bewegingen zijn vergelijkbaar met die in een HIIT-workout, waarbij alleen lichaamsgewicht wordt gebruikt. In elke les verbrand je dus calorieën terwijl je armen, benen, buikspieren en bilspieren strakker worden. Maximaliseer je verbranding: De combinatie van een training met hoge intensiteit en spierconditionering stimuleert een hogere calorieverbranding tijdens de hele training en een hogere verbranding na de training. Dus begin met het verbranden van calorieën. De naverbranding laat je weten dat het werkt.

Daag je kern uit: Bodyweight training vereist bij elke oefening een enorme betrokkenheid van de core. Met een kwadrant van de les geheel gewijd aan grondoefeningen, zullen de 29 spieren waaruit je core bestaat niet weten wat hen overkomt. Laat elke minuut tellen: Het is heel eenvoudig: de omgekeerde muziek stimuleert je om meer te doen, zodat je sneller resultaat ziet. Maak je klaar om te ontdekken waartoe je echt in staat bent.

Vanaf 11 januari 2023

Alle woensdagen van 19.15 tot 20.15

Uitgezonderd feestdagen

 

Voor al uw vragen / antwoorden / inschrijvingen klik op de link

Wij brengen mee: water / handdoek/ eventueel matje

Proefles= gratis
1 beurt = € 8
5  beurtenkaart =  € 40
10 beurtenkaart = € 70

Voetbalterreinen KFC Rapide Wezemaal

Vleugtweg z/n Wezemaal

Verwarmde feest / dans / fitnesstent

 

klik hier

   
free-hit-counters

.

Bootcamp is een fitnessprogramma aangeboden door Sabrina van Doren.

Alle zaterdagen van 10.30 tot 11.30 op de terreinen van Rapide Wezemaal

Bij goed weer outdoor, bij slecht weer in een verwarmde tent.

Proefles: gratis

volg ons via facebook of

via de google form voor al uw vragen

.